3-way-monopod


3-way-monopod

Momenteel niet beschikbaar

Melden bij beschikbaarheid
19,99
Prijs inclusief btw

Productinformatie

Met de 3-way-monopod heb je alle standaard benodigdheden voor het maken van foto’s en video’s in één artikel bij de hand. De 3-way-monopod kan dienen als uitklapbare selfiestick, extension arm, en tripod (ook wel bekend als de Octopus en Gorilla mount). De Tripod mount kan gemakkelijk en snel opgeborgen worden in het handvat. Het handvat beschikt over een antislip Grip waardoor de 3-way-monopod prettig vasthoudt.

De 3-way monopod heeft:

  • Een minimale lengte van 20 cm.
  • Een maximale lenge van 50 cm.

De 3-way-monpod is uitermate geschikt voor het filmen onderwater, aangezien de schakels van kunststof zijn en niet zullen roesten. Daarnaast is de mount perfect geschikt voor het stabiliseren van uw film.

De 3-way-grip is onder andere geschikt voor GoPro 5, alle vorige versies van GoPro, Rollei, Lenco, SJCAM en nog veel meer. Bekijk snel of de 3-way-monopod ook voor jouw Sportcamera geschikt is in het tabblad "Geschikte Sportcamera's".

 

 

Productinformatie

 

Verpakkingsinhoud 1 3-way-Monopod
1 Tripod 
1 Beveligingskoord
Kleur zilver
Afmetingen (b x h x d) 3 x 52 x 3 cm
Gewicht 180 gram
 
Blader ook door deze categorieën: Winkel, Vakantie artikelen, Festival artikelen, Sneeuwsport artikelen, Skate artikelen, Duiksport artikelen, Buitensport artikelen, Atletiek artikelen, Paardensport artikelen